Healing Figeholm reiki healing, healingkurs, distanshealing, medium - Healing24

healing Figeholm

Välkommen till Healing24 din healingportal i Figeholm

Healing24 har erfarna healers i Figeholm som arbetar med allt från distanshealing, medium, reikihealing, pendelhealing och änglahealing mm till den enskilda personen.

Vi hjälper dig att nå harmoni i livet. Genom vår breda erfarenhet så kan vi också bistå dig inom en mängd andra områden inom healing. Vi arbetar nämligen inte enbart och primärt med människor i Figeholm utan kan även ge dig vägledning och hjälp gällande din livssituation.

Erfarna healers

Du får hjälp med alla de steg inom healingen som du behöver.

Vi hjälper kunder i hela Figeholm

Vi vänder oss till dig oavsett om du finns i Figeholm eller i närområdet.

En healer ger tid och trygghet

Genom vårt stöd kan vi bidra till bättre livskvalitet och bättre förutsättningar för framtiden.

Hitta rätt healer i Figeholm

Hos oss arbetar healare med lång och bred erfarenhet. Vi arbetar noggrant, professionellt och kvalitativt med fokus på våra kunders behov och förutsättningar i Figeholm.

Hitta en kurs i healing

Healingkurs. Kurs i healing och chakrabalansering hos Healing24. Kurs i healing på distans.
Andra områden Healing24 kan hjälpa till med i Figeholm:

Reiki healing
Reiki healing Figeholm är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen,

Hypnos
Vad är hypnos? Figeholm. Kan liknas vid en meditation där du guidas in ett djupt avslappnat tillstånd av mentalt fokus, inre koncentration och uppmärksamhet.

Distanshealing
Distanshealing Figeholm. Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu.

Intuitiv healing
Intuitiv healing Figeholm är ett underbart sätt att bli av med spänningar, stress, känslomässiga problem och för att lösa upp blockeringar.

EFT tapping
EFT tapping - knackterapi Figeholm en akupunkturteknik där du stimulerar akupunkturpunkter med fingertopparna när du tänker eller pratar om det aktuella problemet.

Shamansk healing
Shamansk healing Figeholm. Det som är gemensamt för shamaner är att de ofta använder trumma för att sätta sig själv i ett transtillstånd.

Trancehealing
Trancehealing Figeholm är en passiv process dvs healern sitter still på samma ställe för att kunna fokusera/kanalisera den gudomliga energin till sin fulla potential.

Chakrabalansering
Chakrabalansering Figeholm innebär en balansering av kroppens sju stora chakran. Finns det en obalans i något eller några chakran (livsområden) avspeglas det i auran

Medial vägledning
Medial vägledning Figeholm innebär att du med hjälp av någon av våra duktiga medium får andlig vägledning kring din livssituation.

Qigong
Qigong Figeholm medicinsk läkande väl beprövad träningsform som hjälper dig att snabbt slappna av, få ny energi, bättre cirkulation och aktiverar ditt inre lugn-och-ro system.

Pendelhealing
Pendelhealing – Figeholm. Användning av en pendel som ett verktyg för att stimulera läkning i sig själv och andra.

Akashic Records
Akashic Records Figeholm beskrivs som Livets bok. Här samlas allt . Översättningen av Akasha är "ett osynligt utrymme eller lagringsplats."

Medium
Vad kan ett medium Figeholm vägledare hjälpa mig med?

Seanser
Seans Figeholm är en samling där människor träffas och utövar spiritistiska möten med den andra sidan.

Sierska
Sierskan Figeholm har ansetts ha förmågan att kunna se saker som befinner sig på avstånd från henne själv, att kunna berätta var de finns någonstans, hur de ser ut.

Änglahealing
Änglahealing Figeholm är en kraftfull healing där man samarbetar med änglarna. Vi lär dig hur du kallar in änglarna. Vilka änglarna är och vad de kan hjälpa dig med.

Kinesiologi
Kinesiologi Figeholm är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologen använder sig av s.k. manuell ...

Feng shui
Feng shui Figeholm Tre av de viktigaste verktygen i feng shui är: de fem elementen, yin och yang och baguan. De fem elementen är vatten, eld, trä, jord och metall.

Tarotkort
Tarotkort Figeholm består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). Vi går här igenom Tarotkortens historia och funktion.

Bokningssystem för healers
Bokningssystem för healers Figeholm. Marknades bästa bokningssystem för healers. Låt dina kunder enkelt boka sessionstider när det passar dem. Testa gratis.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som healer Figeholm genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.


Healing i Figeholm

Obs!!! vi listar alla inom nischen healing inte bara samarbetspartners.
  • 45e9b67a 7c0d 4528 aea0 91901f13e372 1 105 c 300x225

  Miracles With Andrea

  • Healing Alternativ och holistiska hälsotjänster

  Access Bars behandlingar och kurser

  • Healing Alternativ och holistiska hälsotjänster

  Aromannas

  • foto ulrika 3 300x277

  HealaDig

  • Healing Alternativ och holistiska hälsotjänster

  Starlight hälsocenter

  • img 20200919 1550101 300x241

  Afundance by Mika

  • 3d742dfb 1a93 4224 83f8 094d1731b7ba 300x300

  Yina visionaría de Los Andes colombianos

  • screenshot 2021 12 17 at 10 45 24 ⭐️ shaman ⭐️11 300x140

  MACHI

  • img 3316 225x300

  Progress by Julia

  • spiritual help connected 300x141

  Connected

Synonymer till Healing
helande, helbrägdagörelse, läkning genom handpåläggning, botande

Wikipedia information om Healing

Healing Healing (engelska för "läkning"; uttal: ['hi:liŋ]) eller helande är en pseudovetenskaplig, alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.I Sverige lyder healingbehandling under kvacksalverilagen, som numera ingår i patientsäkerhetslagen. Denna lag styr över vad som får och framförallt inte får behandlas med healing. Termen healing (i äldre svenskt text helbrägdagörelse) används bland annat av vissa kristna grupper som hävdar att sjukdomar kan botas genom bön och handpåläggning.

Wikipedia information om Figeholm

Figeholm Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. I Figeholm finns Sjöräddningssällskapets Räddningsstation Simpevarp. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Kontakta Healer i Figeholm