Referenser - Healing24

Referens healing för att rensa negativa energier & andlig hypnos för att bearbeta depression och yrsel

Jag tackar Gud dag och natt för att han gjorde dig till min helande ängel så att du med din hjälp kan ge mig hypnos, helande och positiv energi för att bli av med depression och yrsel och negativa energier som var i mitt hus som jag hade lidit i flera år och nu. Jag är skyldig freden i mitt liv till Gud och den kära helande ängeln en Venus Och jag önskar dig alltid god hälsa och framgång i alla livsproblem från den barmhärtiga Guden

Referens andlig Coachning & hypnos för att öka självkänsla och våga stå upp för mina rättigheter

Du är min skyddsängel Venus och jag tackar Gud för det. Från 2003 till 2021 jag levde bland människor som var orättvisa mot mig jag mådde jätte dålig, jag vågade inte stå för mina rättigheter tyvärr, med hjälp av din coachning och hypnos. Jag lever ett lyckligt liv idag jag känner mig fri, jätte glad och harmonisk. Tack för allt jag önskar dig all lycka Från Irak.

Referens schamansk healing för att rensa negativa energier & andlig hypnos för att bearbeta gamla mönster

Kan varmt rekommendera Venus W!

Då jag själv arbeta med alternativa behandlingar vet jag hur viktigt det är att själv “rena sig” både fysiskt & själsligt samt ta hjälp av andra duktiga terapeuter på sin “egen resa’. Jag mötte Venus på en kurs för några år sedan och redan då blev jag helt tagen av hennes härliga och goa energi. Venus guidade mig lugnt och fint session använde hon tapping(EFT), Schamansk healing och hypnos. Jag känner mig “lättare & gladare” och ser fram emot vad nästa session ger.

Lena” Ängenäs Hälsocenter”

Referens andlig Coachning & hypnos för att bearbeta depression och djupa sår i mitt hjärta

Hej bästa Venus Jag har gått på två sessioner hypnos hos dig när dig jag har varit i en djup depression efter en sårbar separation. Redan efter första hypnosen har min hjärtesorg lugnt ner sig. Andliga hypnosen visa sin effekt direkt vilket jag behövde akut hjälp. Efter andra gången kände jag mig mycket bättre. Du har alltid var tillgänglig för mig för att ge råd. När jag behövde prata ut. Jag är så TACKSAM för allt som du gjorde under min situation.

Referens andlig Coachning & hypnos för att bearbeta olust och skapa nya beteenden

Hej Venus

Det jag ville ha hjälp med var mental känsla av olust. Du hjälpte mig genom att du använde tapping(EFT), hypnos och andlig healing. Min känsla efter sessionen är att jag har blivit mera tillitsfullt till mig själv och mera avslappnad /Jonas

frihet-kopia-1-150x150[1]
Referens bryt gamla mönster tidigare liv(TLT)
Vill du b
li fri från gamla mönster med hypnosterapi?

Under min uppväxt trodde ingen i min närhet på tidigare liv, allra minst jag. Men under snart 6 år i en speciell relation kände jag mer och mer att vi hade hittat tillbaks till varandra från något större än vad jag kunde förklara. Jag hade sökt efter en kvalificerad regressions-hypnosterapeut som kunde hjälpa mig minnas om vi hade ett liv tillsammans innan detta, och till slut hittade jag Niklas hos Inre Hälsa.

Tidigare liv regressionen gav mig så otroligt mycket, inte bara svar på varför jag känner så djupt för denna relation, men också svar på andra delar av mitt liv som påverkat mitt beteende och mina handlingar. Att förstå mig själv från ett så stort perspektiv var så givande, jag har ett lugn inom mig nu som jag inte visste jag kunde uppnå. Jag uppskattar mitt liv och mina nära och kära på en helt ny nivå.

Och jag ser äntligen hur stark jag är, hur stark jag en gång varit, jag kommer aldrig mera underskatta min förmåga att hantera livets upp- och nedgångar.

Tack Niklas, för att du hjälpte mig ta fram dessa fantastiska minnen

/Tack från Ange Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Referens hypnos rädslor behandla prestationsångest i skola, jobb.
Vill du b
li fri från din fobi & rädsla med hypnosterapi?
angest-oro-depression-referens-150x150[1]
referens-hypnos-sockersug-150x150[1]
Bearbeta & övervinn ångest. oro och depression

Kan bara säga att detta var en upplevelse för mig, har levt med ångest, oro, depression i många år och har träffat psykologer, ätit medicin ,men har fallit tillbaka ganska snart! Niklas har förändrat mitt liv till det bättre, proffsigt bemötande man får förtroende genom att han verkligen engagerar sig för problem som man har😀

Kan verkligen rekommendera att låta Niklas ta itu med problem som finns
hos många människor, allt sitter i skallen å de fixar Niklas
Tack för ett bättre liv Niklas🥰
/Tack från Peter Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden & sockersug
Kan verkligen rekommendera att testa hypnos hos Niklas. Efter bara första tillfället tyckte jag att det blev lättare att ta kontroll över mitt sötsug och tröstätande. Jag har fått hjälp och verktyg att ta kontroll över ett beteende som jag trodde var omöjligt att sluta med och som egentligen bara gav mig mer ångest. Känner mig lugnare och mer balanserad och ångrar inte att jag provade detta. Tack för hjälpen Niklas!
/Tack från Rebecca Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
referens-hypnos-forandra-beteende-150x150[1]
Förändra beteenden & blockeringar
Tack Niklas! Med din hjälp har jag kunnat lösa upp blockeringar som gett mig problem och hållit mig tillbaka hela mitt liv. Jag har tack vare våra sessioner fått tillgång till min kraft och förmågor jag bara anade att jag hade. Jag har fått tillgång till en djupare glädje, kärlek och nyfikenhet på livet. Hypnosterapi var inte som jag förväntade mig och ändå överträffades mina förväntningar! Jag har fått med mig verktyg som jag är övertygad om kommer ge mig stor framgång från och med nu 🙏❤️

/Tack från Charlotte Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

boka-gratis-halsoradgivning-150x150[1]
Behandla fobi för grönsaker, Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Sökte till Niklas på Inre Hälsa då jag ville ge hyposterapi en chans i syfte att få bukt med en fobi som påverkat mig negativt i många år. Efter några besök upplevde jag att fobin lindrats och jag försonats med sådant som legat till grund för fobin. Som en positiv bieffekt har jag fått lättare att slappna av i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Niklas. /Rickard”

/Tack från Rickard Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

fobi-kor-bil-sjalv-150x150[1]
Behandla fobi för att kör själv, Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Har varit hos Nicklas för min rädsla att köra bil själv han är lätt att prata med lugn efter första gången tänkte jag det här kommer kanske inte att hjälpa men jag körde bil själv när jag skulle till Nicklas inget orolig rädslan den är borta.

/Tack från Anne Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

behandla-angest-och-somproblem-referens-150x150[1]
Behandla ångest, sömnproblem & skapa impulskontroll , Vill du bli fri från ångest & depression med hypnosterapi?

Jag upplever att jag har mer självkontroll när det kommer till ångest och sömn, även att acceptera mitt förflutna på ett annat sätt än tidigare :).

/Erika ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

forandra-negativa-tankar-150x150[1]
Förändra beteenden och negativa tankar, skapa mening med livet och klara mål, Vill du bli fri från negativa tankar med hypnosterapi?

Jag gick en session på två timmar hos Niklas och fick en riktigt bra upplevelse. Niklas är extremt genuin och duktig på sin grej.

Niklas har hjälpt mig med att släppa dåliga energier som hållit mig nere i livet och gett mig verktyg som gör att jag tagit steg jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle ta tidigare!

/David

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

spindel-fobi-150x150[1]
Bota & behandla spindelfobi(arachnofobi), Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Hej Niklas,och stort Tack för senast! Som vanligt funkade det så bra! Scannar inte av rummen längre, har gått barfota i gräset flera dagar nu och har även suttit på altanen utan att tänka på krypen. Visst vet jag att de finns där men är inte orolig längre. Har t o m haft mina close encounters med dem och är de utomhus ignorerar jag dem och är de inomhus kan jag lätt ta bort dem själv. Utan skrik, hahaha.

/Erica

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

social_fobi-7-150x150[1]
Bearbeta & behandla ångest & depression samt förbättra självförtroende & självkänsla

Hej Niklas,

”Det var mycket givande att genomföra dessa hypnossessioner med Niklas. Jag är tacksam för att jag hade denna möjlighet för att kunna förbättra min psykiska hälsa. Det känns som ett privilegium! Jag önskar att fler människor får tillgång till det. Yvonne ”

Hjärtliga hälsningar
Yvonne

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

michelangelo-71282_1280-2-150x150[1]
Fobi samt blockering vid skapande, kreativitet och lösa upp spänningar

Niklas är en rutinerad och engagerad hypnotisör och Coach.
Man uppleva att man befinner sig i trygga händer. Han är äkta i hans syfte att frigöra dina inre krafter som du kanske inte har tillgång till än.
Innan jag jobbade med honom var jag blockerad och hade flera mentala hinder som kom i lägger för min skapande.

Men efter arbetet med honom försvann allt som hade varit problematiskt för mig.

Och nu har jag nyckel till min egen kraft.

Jag rekommendera honom till vem som helst som vill prestera något som är utmanande.

Tack Niklas för din hjälp!

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Viktminskning / viktproblem / Gå ner i vikt
hypnos-viktproblem-viktminskning-sockersug-150x150[1]
timeline-photos-2-150x150[1]
Övervinn din flygrädsla med hypnos
negativa-tankar-dalig-sjalvkansla-och-losa-upp-spanningar-150x150[1]
Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Tack Nicklas för de verktyg du givit mig för att hantera negativa tankar och min dåliga självkänsla. Har också fått hjälp med spänningar som jag gått omkring med i kroppen. Har testat hypnos tidigare men då för att göra regressionsresor.
Det negativa om hur dum och fel jag är har helt plötsligt försvunnit och jag tycker jag är helt ok.
Tankar om hur andra är och beter sig har också förminskats, skönt att släppa taget om det negativa och ägna mig åt sådant som ger mig själv energi och glädje. Skönt att äntligen få lägga energin på sånt som höjer min livsenergi istället för sådant som sänker mig. Tusen tack för din hjälp!
Hoppas mina ord kan skaffa dig många nya kunder. God Jul önskar jag dig. Kram /Eva

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

woman-690118_640-150x150[1]
Ändra negativa tankar till positiva

Hoppas att allt är bra med dig. Jag vill bara tala om att det känns bra efter vår sista behandling. För 2-3 veckor sedan (tiden går så fort) så var jag jätteledsen i några dagar. Det var en instängda känslor som behövde ut.

Det som gjorde att jag kontaktade dig med tankar som snurrar, det är mycket bättre. Näst intill inget. De tankarna kommer men de rinner liksom av mig.

Tack för hjälpen och jag hör av mig när/om jag känner att jag behöver din stöttning igen.

/Anna ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alkoholvanor-1-150x150[1]
Ändra alkoholvanor

Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men det är jag som gick hos dig för att ändra mina alkoholvanor. Jag tycker att vårt hypnostillfälle har gjort stor skillnad och jag hanterar alkoholen mycket bättre. Det är numera sällan jag får minnesluckor och har även märkt att om jag blir för full så börjar jag må dåligt och spyr istället för att fortsätta dricka in i dimman haha. Den spärren hade varit borta sedan 2012, så det är väldigt positivt. Det har hjälpt mig förstå min gräns och jag slutar nu att dricka i tid, så tack för det du har gjort!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/Lovisa ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

summerfield-336672_1280-2-150x150[1]
Panikångest & problem med magen(IBS)

😅 jag måste faktiskt säga att allt har blivit så mycket lättare, inte bara panikångesten utan även ångesten i vardagen😄 jag har bland annat ätit på restaurang för första gången sedan allt började, åker betydligt mer bil och upplever inte alls samma rädsla inom något som jag upplevde tidigare så tusen tack för all hjälp! Kommer definitivt återkomma till dig om jag skulle vilja ha hjälp med något mer och även tipsa andra om dig!

Ha det fint😄

/Moa” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

prestation-2-150x150[1]
Fobi tala inför grupp
Snabb återkoppling, lyhörd och förstående.
Trots mina sena arbetstider och kort varsel lyckades Niklas ordna två sittningar via Skype. Hela processen fungerade fint trots en hög nivå av skepticism från min sida då detta var första gången jag provar hypnos.
En sorts lugnande förankring upprättades i händelse av stress fyllda situationer, ett verktyg som jag numera använder vid behov för att tygla de obehagskänslor som uppstår till den grad att jag faktiskt kunnat utföra arbetsuppgifter som tidigare upplevdes vara ohanterbara.
Numera ser jag fram emot att börja öva och träna på att hålla offentliga tal för att bli ännu bättre på detta hantverk!

/Christopher” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

regressions-teraput-utbildning-150x150[1]

Nå sin fulla potential

Det du gör för andra människor, att du ger oss chansen att äntligen få nå vår fulla potential, det är detsamma som att skänka oss ett nytt liv. Niklas hypnos har förändrat mitt liv.

Jag rekommendera verkligen Inre Hälsa om du vill ha förändring i ditt liv.

/Anna-Lena Smith ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

tablet-690032_1920-2-150x150[1]

Övervinna ångest och depression

“Tack Niklas på Inre Hälsa, du har fyllt min kropp med positivitet, glädje o meningen med livet efter en tuff depression/ångest. Fått uppleva saker jag inte kunnat ana. Kan verkligen rekommendera alla att testa Hypnos, det ger resultat! /Bea” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

non-smoking-2383236_1920-2-150x150[1]

Sluta röka, rökavvänjning

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig väldigt mycket att sluta att röka. Det har gått lysande, inga återfall på 2 veckor. Tycker att detta har varit mycket lättare än jag trodde. Jag fick,genom hypnos, de verktyg som jag behövde för att övervinna mitt rökberoende.

/Lena, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

online-terapi-utbildning-150x150[1]
woman-837156_1920-2-150x150[1]

Bryta gamla mönster

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig med massor. Jag gick från att inte våga ta stora steg på det personliga planet till att våga göra det jag har velat. Killen jag inte vågade ta steget med. Familjen jag hade det besvärligt med är idag friktionsfriare än tidigare. Jag hade valt Niklas igen och kommer göra det om jag behöver det! Så tacksam för all hjälp!

/Louise, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

rokavvanjning-sluta-roka-referens-hypnos-norrkoping-stockholm-malmo-goteborgvill-du-sluta-5-150x150[1]
31709829_10156535100759015_2072556345793445888_n-2-150x150[1]

Övervinn sömnproblem

“Niklas är en väldigt trygg och jordnära person och tack vara hans inkänningsförmåga så vet han också hur han kan hjälpa till att behandla sömnproblem och olika blockeringarna man har haft.

Nu har jag sinnesfrid som jag inte har haft tidigare, jag somnar när jag lägger mig på kvällen och detta har ju gjort att kroppen återhämtar sig bättre så jag orkar mer.

Niklas använder sig av sina inre bilder och har lätt för att guida med en lugn och behaglig röst under hypnosen. Han har hjälpt mig otroligt mycket genom att fått mig få sätta ord på det jag känner och tillåtit mig själv att kunna bearbeta ouppklarade saker inom mig och hitta en bra sömnrytm. Idag känner jag mig mycket gladare och harmonisk som person. Han har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende och att våga tro på mig själv och min intuition mera. Jag kan varmt rekommendera Niklas då ni kommer vara i trygga händer under hela processen och det känns väldigt behagligt och avslappnande.”

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

firhet-2-2-150x150[1]
Stress och inre balans
“Niklas är otroligt duktig på sitt arbete och är väldigt lugn och trygg. En upplevelse att rekommendera som stärker och hjälper för att hitta en avslappningsteknik som fungerar mot stress i vardagen. Genom sitt arbetssätt lär Niklas hur man kan lära känna sin kropp och förstå dess signaler. Vi har även jobbat med att förändra negativa bilder till positiva, för att släppa på blockeringar och få en ny positiv inställning och syn. Niklas är alltid 100 % engagerad, positiv och koncentrerad. Han strävar efter att uppnå bästa resultat och vill få fram alla personers bästa egenskaper och ambitioner.”
Tack för ditt engagemang, arbete och tid. Jag är otroligt nöjd.
/ Emma Caesar, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
22728737_1570088426402935_164843748791313851_n-2-150x150[1]

Slappna av självhypnos

“Inre Hälsa har lärt mig att hitta en effektiv metod för att slappna av genom självhypnos. Detta har gett mig en chans till vila och återhämtning. Nu har jag lärt mig konsten att slappna av på nytt. Niklas har hjälpt mig att bli avslappnad med hjälp av hypnos. Rekommenderar starkt!”

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

285105_10150337564734225_5719382_n-1-2-150x150[1]

Tidigare liv släppa gamla mönster

“Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt fokus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans. Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset.”

Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

ingrid-martensson1-2-150x150[1]
Blockerade minnen
“Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg”
Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
14cff3711-2-150x150[1]

Stress och framtidsvision

“Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spektra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas”

Tack Magnus Green, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö