Healing Norrköping reiki healing, healingkurs, distanshealing, medium - Healing24

healing Norrköping

Välkommen till Healing24 din healingportal i Norrköping

Healing24 har erfarna healers i Norrköping som arbetar med allt från distanshealing, medium, reikihealing, pendelhealing och änglahealing mm till den enskilda personen.

Vi hjälper dig att nå harmoni i livet. Genom vår breda erfarenhet så kan vi också bistå dig inom en mängd andra områden inom healing. Vi arbetar nämligen inte enbart och primärt med människor i Norrköping utan kan även ge dig vägledning och hjälp gällande din livssituation.

Erfarna healers

Du får hjälp med alla de steg inom healingen som du behöver.

Vi hjälper kunder i hela Norrköping

Vi vänder oss till dig oavsett om du finns i Norrköping eller i närområdet.

En healer ger tid och trygghet

Genom vårt stöd kan vi bidra till bättre livskvalitet och bättre förutsättningar för framtiden.

Hitta rätt healer i Norrköping

Hos oss arbetar healare med lång och bred erfarenhet. Vi arbetar noggrant, professionellt och kvalitativt med fokus på våra kunders behov och förutsättningar i Norrköping.

Hitta en kurs i healing

Healingkurs. Kurs i healing och chakrabalansering hos Healing24. Kurs i healing på distans.
Andra områden Healing24 kan hjälpa till med i Norrköping:

Reiki healing
Reiki healing Norrköping är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen,

Hypnos
Vad är hypnos? Norrköping. Kan liknas vid en meditation där du guidas in ett djupt avslappnat tillstånd av mentalt fokus, inre koncentration och uppmärksamhet.

Distanshealing
Distanshealing Norrköping. Energi finns i överflöd runt omkring oss. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu.

Intuitiv healing
Intuitiv healing Norrköping är ett underbart sätt att bli av med spänningar, stress, känslomässiga problem och för att lösa upp blockeringar.

EFT tapping
EFT tapping - knackterapi Norrköping en akupunkturteknik där du stimulerar akupunkturpunkter med fingertopparna när du tänker eller pratar om det aktuella problemet.

Shamansk healing
Shamansk healing Norrköping. Det som är gemensamt för shamaner är att de ofta använder trumma för att sätta sig själv i ett transtillstånd.

Trancehealing
Trancehealing Norrköping är en passiv process dvs healern sitter still på samma ställe för att kunna fokusera/kanalisera den gudomliga energin till sin fulla potential.

Chakrabalansering
Chakrabalansering Norrköping innebär en balansering av kroppens sju stora chakran. Finns det en obalans i något eller några chakran (livsområden) avspeglas det i auran

Medial vägledning
Medial vägledning Norrköping innebär att du med hjälp av någon av våra duktiga medium får andlig vägledning kring din livssituation.

Qigong
Qigong Norrköping medicinsk läkande väl beprövad träningsform som hjälper dig att snabbt slappna av, få ny energi, bättre cirkulation och aktiverar ditt inre lugn-och-ro system.

Pendelhealing
Pendelhealing – Norrköping. Användning av en pendel som ett verktyg för att stimulera läkning i sig själv och andra.

Akashic Records
Akashic Records Norrköping beskrivs som Livets bok. Här samlas allt . Översättningen av Akasha är "ett osynligt utrymme eller lagringsplats."

Medium
Vad kan ett medium Norrköping vägledare hjälpa mig med?

Seanser
Seans Norrköping är en samling där människor träffas och utövar spiritistiska möten med den andra sidan.

Sierska
Sierskan Norrköping har ansetts ha förmågan att kunna se saker som befinner sig på avstånd från henne själv, att kunna berätta var de finns någonstans, hur de ser ut.

Änglahealing
Änglahealing Norrköping är en kraftfull healing där man samarbetar med änglarna. Vi lär dig hur du kallar in änglarna. Vilka änglarna är och vad de kan hjälpa dig med.

Kinesiologi
Kinesiologi Norrköping är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologen använder sig av s.k. manuell ...

Feng shui
Feng shui Norrköping Tre av de viktigaste verktygen i feng shui är: de fem elementen, yin och yang och baguan. De fem elementen är vatten, eld, trä, jord och metall.

Tarotkort
Tarotkort Norrköping består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). Vi går här igenom Tarotkortens historia och funktion.

Bokningssystem för healers
Bokningssystem för healers Norrköping. Marknades bästa bokningssystem för healers. Låt dina kunder enkelt boka sessionstider när det passar dem. Testa gratis.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som healer Norrköping genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.


Healing i Norrköping

Obs!!! vi listar alla inom nischen healing inte bara samarbetspartners.
  • niklas1 1 300x200

  Inre Hälsa Andlig Hypnos

  • jag 300x200

  Holistic Wellness

  • 9b2834f5 6734 45b8 901f 811c7a1e5827 300x300

  LG-Hälsan – En Lisa för själen

  • christine melchert 300x200

  Christine Melchert AB

Synonymer till Healing
helande, helbrägdagörelse, läkning genom handpåläggning, botande

Wikipedia information om Healing

Healing Healing (engelska för "läkning"; uttal: ['hi:liŋ]) eller helande är en alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.I Sverige lyder healingbehandling under kvacksalverilagen, som numera ingår i patientsäkerhetslagen. Denna lag styr över vad som får och framförallt inte får behandlas med healing. Termen healing (i äldre svenskt text helbrägdagörelse) används bland annat av vissa kristna grupper som hävdar att sjukdomar kan botas genom bön och handpåläggning.

Wikipedia information om Norrköping

Norrköping Norrköping (uttal ) är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges elfte största tätort med 96 776 invånare 2018. I Norrköpings kommun bor det 145 196 invånare 2023.Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad. Textilindustrin var fram till 1960-talet basen i stadens näringsliv. Sedan 1970-talet finns fem statliga verk i staden: Luftfartsverket, Migrationsverket, Sjöfartsverket, Kriminalvården samt SMHI.

Kontakta Healer i Norrköping