Pendelhealing verktyg för att stimulera läkning - Healing24

Pendelhealing

Pendelhealing är en relativt ny disciplin

Pendelhealing – Användning av en pendel som ett verktyg för att stimulera läkning i sig själv och andra.

Pendelhealing är en relativt ny disciplin.
Det spårar sina rötter tillbaka till 1970-talet i Frankrike och har därefter utvecklats oberoende av både europeiska och amerikanska “pendlare”.

Under mitt arbete på detta område blev det tydligt att användningen av pendeln som ett helande verktyg skilde sig avsevärt från pendling (fråga frågor och lokalisering av dolda föremål )
så jag gjorde skillnaden mellan pendelhealing och pendling och det har utvecklats nu till en distinkt helande modalitet i sig själv .

En av de underbara aspekterna av pendelhealing (annat än att den är mycket effektiv) är att du kan kombinera den med andra läkningsmetoder, manifestationstekniker, andlig övningar etc. för att förbättra resultaten av vad du kombinerar med.

Det finns egentligen ingen gräns för vad som är möjligt med pendelhealing och jag är överraskad över det mirakulösa läkningssystemet som jag rapporterat av pendelhealing av resultaten av mitt eget pendelarbete.

Historien om pendel healing

Pendel healing  – Användning av en pendel som ett verktyg för att stimulera läkning i sig själv och andra.

Pendel healing  är en relativt ny disciplin. Det spårar sina rötter tillbaka till 1970-talet i Frankrike och har därefter utvecklats oberoende av både europeiska och amerikanska “pendlare”. (pendlare är en som frågar frågor och lokalisering av dolda föremål )

En av de underbara aspekterna av pendel healing  (annat än att den är mycket effektiv) är att du kan kombinera den med andra läkningstekniker, manifestationsteknik, meditation etc. för att förbättra resultaten av vad du kombinerar med.

Det finns egentligen ingen gräns för vad som är möjligt med pendel healing.
Jag är överraskad över det mirakulösa läkningssystem som jag märkt av pendel healing genom resultaten av mitt eget pendelarbete.

VAD PENDLAR ÄR GJORDA AV OCH HUR DE GÖRS

Pendlar är gjorda av olika material.
Kristaller, trä, glas och metaller.
Jag har bara sett att det används kristaller här i Sverige, men jag kan ha fel.
För att få bästa svaret är träpendel det jag föredrar.
Detta beror på att både kristaller, ädelstenar och metaller tenderar att absorbera energi och dessa energier kan lagras eller påverka informationen.
Jag har en kristallpendel som jag använder ibland, men använder oftast min träpendel för kristallpendeln är inte lika känslig för energierna som min träpendel är och kristallpendeln har faktiskt varit missvisande mer än en gång.

När du använder en kristallpendel, välj en metod för att rensa kristallen före sessionen, vare sig det är läkning eller pendel frågor.

Pendel och Healing

När du nämner pendlar och healing antar folk att du ska använda pendeln för att försöka antingen diagnostisera orsaken till problemet eller lindra problemet med hjälp av ett pendel-diagram.
Medan detta kan vara en del av pendelhealing, är det inte hela historien, för med vissa pendlar kan du faktiskt använda pendeln som ett helande verktyg för att göra läkning, inte bara ge diagnoser.
I pendelhealing liknar “energin” helande arbete där du skickar energi ur dina händer till den person som ska läka.
I stället för händerna använder du pendeln, och de flesta pendlarna gör själva arbetet med att skicka “energin” till personen och det healern behöver göra är att hålla pendeln och vänta på att den ska sluta att snurra.
Den typiska pendeln (används för att få ja / nej frågor etc.) är en kristall som hänger från en kedja.
Medan denna typ av pendel fungerar bra för pendel-diagram, är det inte det bästa valet för en healingpendel.
Ett av de främsta problemen är att kristallerna har ett minne och om inte healern har ett sätt att snabbt “rensa kristallminnet” kan kristallen hämta upp och överföra potentiellt skadliga frekvenser och överföra dem till den som ska bli healad.
Ett annat problem med att använda en kristallpendel för helande är att vilken färg kristallen har kommer att överföras när pendeln används och detta kan orsaka att signalen förvrängs eller till och med blir farlig, beroende på vilken effekt kristallen har på pendelns nedfall.
Trähealande pendlar har inte något av dessa nedfall . De är oftast självrengörande, så att de alltid överför en ren signal.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när du är intresserad av en Seans.

Förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners.

Lär dig använda pendel lektion 1

Synonymer till pendel

  • svängande tyngd, kläpp